Πέμπτη 25 Απριλίου 2019
 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ»

print
email
ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ «ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ»

Εκδοτικός Οίκος «Υδρόγειος»

Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται κυρίως σε όλους εσάς που γράφετε από ένα μικρό ποίημα έως ένα μυθιστόρημα. Αν μόλις ανεβήκατε στο πρώτο σκαλί της λογοτεχνίας και κάνετε τις πρώτες σας προσπάθειες τότε γνωρίζουμε ως εκδοτικός οίκος πως οι περισσότεροι έχετε βαθιές επιφυλάξεις αν όχι φόβο να δείξετε σε κάποιον  τα γραπτά σας πόσο μάλλον να διεκδικήσετε την έκδοσή τους. Οι επιφυλάξεις σας φαντάζουν δίκαιες αλλά δεν είναι.

Πρώτον επειδή είστε οι τυχεροί που τολμήσατε να κάνετε το πρώτο βήμα και βρίσκεστε ήδη στο πρώτο σκαλί.

Δεύτερον γιατί δεν διαφέρετε από εκείνους τους μεγάλους αργότερα λογοτέχνες που τόλμησαν και ξανατόλμησαν παρ’ ότι εκδοτικοί οίκοι της εποχής τους, δεν δέχτηκαν να εκδόσουν τα βιβλία τους ή τα ποιήματά τους πράγμα για το οποίο μετάνοιωσαν αργότερα. Παραδείγματα τέτοια στην βιβλιογραφία υπάρχουν πολλά.

Τρίτον μην ακούτε τις συμβουλές κανενός για το έργο σας. Ακούστε τον εαυτό σας, την καρδιά σας και στείλτε το στους ειδικούς εκδοτικούς οίκους. Στείλτε το σε μας και θα σας πούμε καθαρά την άποψή μας χωρίς καμμιά σας υποχρέωση και καμμία χρέωση. Εμείς θα το μελετήσουμε και θα σας το επιστρέψουμε με τις παρατηρήσεις μας.

Αν μας στείλετε τα γραπτά σας ταχυδρομικώς εσωκλείστε παρακαλώ και το γραμματόσημο επιστροφής. Δεν υπάρχει τίποτε μα τίποτε στον κόσμο που να μην μπορείτε να καταφέρετε. Αρκεί να το θέλετε, να το προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις και να παραμείνετε σταθεροί στον στόχο σας, όσα εμπόδια και αν συναντήσετε. Δύσκολα είναι μόνο τα απλά πράγματα. Και να θυμάστε πάντα. Ένα μεγάλο ταξίδι αρχίζει πάντα από ένα μικρό.

από τις εκδόσεις «υδρόγειος»

Έχει διαβαστεί 254 φορές

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

Επισκεψιμότητα