Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019
 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ο Εκδοτικός Οίκος «Υδρόγειος»

print
email

Εκδοτικός Οίκος «Υδρόγειος»

Ο Εκδοτικός Οίκος «υδρόγειος» ιδρύθηκε το 1976 με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η εγγραφή των κειμένων, η σάρωση και η επεξεργασία των φωτογραφιών, το στήσιμο των σελίδων, η επιλογή του σχήματος του βιβλίου, η επιλογή του χαρτιού και η δημιουργία του εξωφύλλου η διόρθωση των κειμένων, τα χρώματα, η παράδοση και η διανομή των βιβλίων, είναι μερικές από τις αρμοδιότητές μας που με ευθύνη αναλαμβάνουμε.

Οι εκδόσεις είναι αγάπη, είναι πάθος, είναι μεράκι, είναι τέχνη, είναι φαντασία, είναι επιλογή ζωής. Η «υδρόγειος» στηρίζει όλες τις προσπάθειες που έχουν στόχο την ανύψωση του πνευματικού επιπέδου τόσο στους λογοτέχνες-ποιητές, όσο και στο αναγνωστικό κοινό.

Πολλοί νέοι ποιητές (όχι απαραίτητα νέοι σε ηλικία), σκέφτονται και ξανασκέφτονται το πρώτο τους βήμα. Εμείς, στην «υδρόγειο», τους εξηγούμε αναλυτικά με ποιο τρόπο θα εκδώσουν το δικό τους βιβλίο και κάνουμε προτάσεις για την πώλησή του μέσα από πολλές επιλογές. Οργανώνουμε επίσης την παρουσίαση των νέων βιβλίων.

Ιδιαίτερη αξία έχει για μας η «προχωρημένη αντίληψη» των δημιουργιών, η ποιότητα εκτύπωσης και η συνέπεια παράδοσης. Αναπόσπαστο κομμάτι του παραπάνω τρίπτυχου είναι και η ανάληψη πλήρους ευθύνης για ότι αναλαμβάνουμε.

Ελπίζουμε μέσα από τις δυνατότητες επικοινωνίας αυτής της ιστοσελίδας, να σας δώσουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που σας είναι χρήσιμες για μια μελλοντική σας έκδοση.

Έχει διαβαστεί 157 φορές

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ...

Επισκεψιμότητα